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Restaurant

Sonne Stuben

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Wir haben die

Spargelsaison eröffnet:

Entdecken Sie ab sofort

unsere

Spargelkreationen

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Beloved tradition

Amazing
taste

Timo Schröder and Markus Willich use first-class ingredients from seasonal and regional cultivation and process them with great attention to detail and creativity.

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Opening hours

Lunch
12 p.m. to 2 p.m.

Dinner
from 6 p.m.

Culinary

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RESTAURANT
Date
00
MONAT
Time
19:00
o'clock
NUMBER
2
GUESTS
Book Table
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Jagdstube in den guten Stuben Frankenbergs

Taste experiences

SonneStuben –
Beloved tradition

Regionale Geschmackserlebnisse in entspannter Atmosphäre: Die Küchenchefs Timo Schröder und Markus Willich verwenden erstklassige Zutaten aus saisonalem und regionalem Anbau sowie Fleisch und Fisch aus ausgesuchten Zuchtbetrieben, verarbeiten sie mit viel Sorgfalt und Kreativität und servieren sie mit großer Aufmerksamkeit.

Sonne Stuben

Menu

All our dishes are prepared from fresh seasonal products, mainly from this region.

Culinary

Timo
Schröder

Gastronomic kitchen management HBB

E timo.schroeder@sonne-frankenberg.de

T +49 (0) 6451 750-0

Markus
Willich

Team leader kitchen SonneStuben

E kueche@sonne-frankenberg.de

T +49 (0) 6451 750-0

Your contact persons

Sun time is your time.


Timo Schröder and Markus Willich use first-class ingredients from seasonal and regional cultivation and process them with great attention to detail and creativity.

Aktuelle Events

int(36)
Sonne Stuben

Muttertags Menü in der SonneStuben

12. Mai I 12.30 Uhr

59€ PER PERSON

Sonne Stuben

Weinprobe: Sommerliche Weine

07. Juni 2024 | 18.30 Uhr

79€ PER PERSON

CULINARY
ROOMS
GUTSCHEINE
GUESTS
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ARRIVAL
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DEPARTURE
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NUMBER
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GUESTS
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